Project Toonzaal Plieger te Amstelveen

Opdrachtgever: Heembouw

Soort project: Nieuwbouw

Aantal m2: ca. 1100m2

Gebruikte materialen en kleuren: AlphaSpray ASEco grijs

Omschrijving project

In opdracht van Plieger realiseert Heembouw een nieuwe Plieger toonzaal op het centraal gelegen bedrijventerrein ‘de Loeten’ in Amstelveen. Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra, klimaat en installatiemateriaal. Heembouw realiseerde in 2019 een nieuw regionaal distributiecentrum voor Plieger in Amstelveen. De toonzaal wordt direct naast dit distributiecentrum gebouwd. Dit wordt de 19e Plieger toonzaal in Nederland, waar consumenten zich kunnen laten adviseren en vooral inspireren voor hun nieuwe badkamer.

In opdracht van Heembouw heeft AkoCell de eerste week van september 2020 het plafond voorzien van AlphaSpray ASEeco in de standaardkleur grijs. Deze Ecoline bestaat uit gerecycled papier en is milieu- en budgetvriendelijk. AlphaSpray is vorig jaar bekroond met het Cradle to Cradle Material Health Bronze certificaat. Aangezien dit de laatste fase van het de afbouw betrof en er geen andere aannemers meer op de werkvloer waren, had AkoCell de werkvloer voor zichzelf. Dit komt zelden voor een maakte dit project tot een unieke manier van werken.

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een goede planning maakt dat er teruggekeken wordt op een prettige samenwerking.

 

Lees meer over het project van Heembouw op de onderstaande pagina’s:

https://www.heembouw.nl/bedrijfsruimten/projecten/plieger-toonzaal/

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2020/maart/heembouw-start-bouw-van-een-nieuwe-plieger-toonzaal-in-amstelveen/