Over ons

Als oprichter en eigenaar heeft Gregor Sapala inmiddels 20 jaar ervaring in de akoestische branche. Begonnen in 2004 als eenmanszaak, gevestigd in Aalsmeer, was zijn doel vernieuwend en verbeterd akoestisch spuit- en pleisterwerk te leveren. “Voor mij is het een kwestie van balans; tussen esthetiek en effectiviteit, kosten en resultaat; het verschil tussen een galmende en een geluidsarme ruimte.” aldus Gregor Sapala.

AkoCell werkt altijd in samenwerking met ervaren professionals en partners, in het meten en berekenen van akoestische overlast en het type dat het meest aan de wens van de klant voldoet.

Duurzaamheid

Akoestisch spray- en pleisterwerk bestaat uit cellulosevezels die met speciaal daartoe ontwikkelde spuittechnologie naadloos op plafonds en wanden wordt aangebracht. Deze techniek draagt voor een belangrijk deel bij aan de akoestiek in een ruimte. Voordeel van akoestisch spuit- en pleisterwerk is de brandvertragende en energiebesparende werking. AkoCell werkt met cellulose, gerecycled papier, vermalen tot kleine vlokken die erg milieuvriendelijk zijn. Dit komt door het energiezuinige en relatief eenvoudige productieproces. Door de vernieuwingen in de spuittechnologie kan AkoCell effectief, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk opleveren. Met deze nieuwe techniek wordt bespaard op verwerkingstijd, hoeveelheid benodigde materialen en energie. Samen kunnen we het verschil maken door duurzame producten in te zetten voor een verbeterde akoestiek.

Ons motto luidt: Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!