Over ons

De oprichter en eigenaar van AkoCell, Gregor Sapala, heeft meer dan twee decennia ervaring in de gespecialiseerde akoestische industrie. Hij begon zijn carrière in 2004, toen hij een eenmanszaak oprichtte in het pittoreske Aalsmeer in Nederland. Zijn voornaamste doel was het aanbieden van moderne en verbeterde spuit- en pleisterwerken met een akoestisch karakter aan klanten.

“Het is voor mij een kwestie van balans; tussen esthetiek en effectiviteit, kosten en resultaten; het verschil tussen een ruimte met echo en een ruimte met een laag geluidsniveau.” – zegt Gregor Sapala. Dit evenwicht van elementen is de fundering waarop AkoCell’s activiteiten zijn gebaseerd. Als bedrijf streven we voortdurend naar verbetering, geleid door de visie van onze oprichter.

AkoCell streeft er niet alleen naar om producten met uitstekende akoestische eigenschappen te leveren, maar ook naar langdurige samenwerking met ervaren professionals en partners. Samen meten en berekenen we geluidsoverlast, en kiezen we de juiste oplossingen die het beste aansluiten op de individuele behoeften van elke klant.

Duurzaamheid

Akoestisch spray- en pleisterwerk bestaat uit cellulosevezels die met speciaal daartoe ontwikkelde spuittechnologie naadloos op plafonds en wanden wordt aangebracht. Deze techniek draagt voor een belangrijk deel bij aan de akoestiek in een ruimte. Voordeel van akoestisch spuit- en pleisterwerk is de brandvertragende en energiebesparende werking. AkoCell werkt met cellulose, gerecycled papier, vermalen tot kleine vlokken die erg milieuvriendelijk zijn. Dit komt door het energiezuinige en relatief eenvoudige productieproces. Door de vernieuwingen in de spuittechnologie kan AkoCell effectief, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk opleveren. Met deze nieuwe techniek wordt bespaard op verwerkingstijd, hoeveelheid benodigde materialen en energie. Samen kunnen we het verschil maken door duurzame producten in te zetten voor een verbeterde akoestiek.

Ons motto luidt: Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!