Project INTOS interior solutions te Haarlem

Opdrachtgever: INTOS

Soort project: Renovatieproject

Aantal m2: 1100m2

Gebruikte materialen en kleuren: AlphaSpray ASP antraciet in een dikte van 25mm

Omschrijving project

INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Door interieurs te maken waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve en hoogwaardige werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen passend voor elke gebruiker. Het bedrijf is gevestigd in twee bedrijfspanden aan de Waarderweg in Haarlem. In verband met uitbreiding is er naast de huidige panden een nieuwe hal gebouwd.

In opdracht van INTOS verricht AkoCell op dit moment werkzaamheden in de oude panden die gerenoveerd worden. De plafonds in de panden van INTOS zijn op sommige plekken erg hoog en zijn daarnaast van verschillende materialen gemaakt, zoals geprofileerde dakpanelen of hout. INTOS is vanuit andere projecten bekend met ons product en weet uit ervaring dat de oorspronkelijke hoogte en het karakter van de ruimtes behouden blijft na het toepassen van het spuitwerk. Voor dit project is daarom gekozen voor AlphaSpray ASP in de kleur antraciet in een spuitdikte van 25mm.

AlphaSpray ASP biedt dé oplossing voor een naadloze akoestische plafond- en wandafwerking  voor een optimale akoestiek. Deze unieke gecertificeerde productlijn van AkoCell is toepasbaar in verschillende diktes, structuren en kleuren.  AlphaSpray beschikt over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en is voor nagenoeg iedere ondergrond geschikt.  Hierdoor biedt ons product niet alleen een oplossing voor bedrijfspanden, maar is ook uitermate geschikt voor de zorg- en cultuursector, het onderwijs, de horeca, sport-, evenement- en industriehallen, zwembaden, atriums, publieke ruimtes en de muziekindustrie. Lees hier meer over de unieke eigenschappen van AlphaSpray ASP.