ISO 9001 en VCA audit AkoCell positief beoordeeld

In september 2021 heeft AkoCell de jaarlijkse audit voor ISO 9001 en VCA ondergaan. AkoCell is verheugd te kunnen meedelen dat zowel de ISO 9001 als de VCA audit ook dit jaar positief is beoordeeld!

De norm ISO 9001 is een internationaal erkende norm gericht op kwaliteitsbeheersing binnen een organisatie. Deze wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. ISO 9001 geeft u dus de bevestiging dat AkoCell altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gaat.

AkoCell is volledig VCA* gecertificeerd sinds 2019. Ons werk is mensenwerk. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn dus zeer belangrijk. Zo houdt AkoCell regelmatig toolboxmeetings voor haar medewerkers waarbij iedere keer andere veiligheidsonderwerpen centraal staan. Dit jaar heeft AkoCell voor al haar medewerkers een cursus “Veilig steiger opbouwen” georganiseerd. Op deze manier blijft de kennis en kunde up to date.

AkoCell is in bezit van diverse certificeringen, lees hier welke.