Over ons

Als oprichter en eigenaar heb ik inmiddels 20 jaar ervaring in de akoestische branche. Begonnen in 2004 als eenmanszaak, gevestigd in Aalsmeer met als doel vernieuwd en verbeterd akoestisch spuit- en pleisterwerk te gaan leveren. Voor mij is akoestiek een kwestie van balans. Tussen esthetiek en effectiviteit, tussen een galmende en een geluidsdode ruimte, tussen kosten en resultaat.

AkoCell werkt altijd in samenwerking met ervaren professionals en partners, in het meten en berekenen van akoestische overlast en het type dat het meest aan de wens van de klant voldoet.

Architect@Work in Rotterdam

Bekijk de video van de beurs Architect@Work in Rotterdam waar wij aanwezig waren.

Duurzaamheid

Akoestisch spray- en pleisterwerk bestaat uit cellulosevezels die met speciaal daartoe ontwikkelde spuittechnologie naadloos op plafonds en wanden wordt aangebracht. Deze techniek draagt voor een belangrijk deel bij aan de akoestiek in een ruimte. Voordeel van akoestisch spuit- en pleisterwerk is de brandvertragende en energiebesparende werking. AkoCell werkt met cellulose, gerecycled papier, vermalen tot kleine vlokken die erg milieuvriendelijk zijn. Dit komt door het energiezuinige en relatief eenvoudige productieproces. Door de vernieuwingen in de spuittechnologie kan AkoCell effectief, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk opleveren. Met deze nieuwe techniek wordt bespaard op verwerkingstijd, hoeveelheid benodigde materialen en energie. Samen kunnen we het verschil maken door duurzame producten in te zetten voor een verbeterde akoestiek.

Ons motto luidt: Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!